I september samlade vi våra branschvänner på ett exklusivt event där vi presenterade Advicy för första gången. Vi är mycket glada över alla som valde att komma och som gjorde eventet till en minnesvärd kväll som vi sent kommer glömma.

Under kvällen hörde vi från otroliga talare, bl.a. Peter på Consid, Nazanin från Microsoft, Pouya från Samfastigheter och Carl-Johan från Unobo som tog med oss på olika resor. Vi diskuterade allt från data & AI till vikten av digital kommunikation och gjorde en spaning på fastighetsbranschens framtid. Stort tack till alla fantastiska talare som delade med sig av sina insikter och erfarenheter.

Advicy är fastighetsägarnas bästa vän, och vårt mål är att erbjuda rådgivning och vägledning. Detta kommer vi göra på flera olika sätt som ni kommer att få ta del av. Vi ser fram emot att fortsätta att dela med oss av Advicys utveckling och att revolutionera fastighetsbranschen, ett steg i taget. Er feedback och engagemang är av stort värde för oss, och vi uppskattar ert fortsatta stöd.

Tack igen för att ni var med oss på vårt lanseringsevent. Vi ser fram emot att ha med er alla på vår resa mot framgång! Är du nyfiken på Advicy och vill lära känna oss bättre? Eller vill du medverka på vårt nästa event? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev eller kontakta oss.